Superstar en Adidas

#1
Inname van deze korte ter harte, adidas actualiseert deze schoenen als de EQT # / 3F15 met cutting-edge, ademend, flexibele adidas Primeknit en Adidas NMD_R1 Nederland energie terug te keren BOOST ™ technologie, evenals een tweelaags tong en een bovenste geweven met glow-in -de-dark thread-nieuwbouw, nieuwe details en nieuwe silhouetten gebouwd op een klassieke basis.
Dit jaar zijn we behoorlijk geobsedeerd door de klassieke shell teen Superstar en Adidas heeft ons super enthousiast voor deze nieuwe primaire gekleurde collectie. Het pakket vitrines de Superstar 80 silhouet in 6 mono kleurstellingen.
De prestaties van de avond was helaas Adidas Yeezy Boost 330 Uitverkoop niet Pharrell, maar muziek werd verzorgd door de sfeervolle klanken van Koreless op het dek. Begeleid door een geweldige lichtshow over het stuwmeer, het was visueel prachtig.Zaterdag 8 augustus, Adidas Originals riep al makers van LA een nacht te genieten op Milk Studios. Het was een ervaring van #Superstar verhouding! Pharrell Williams gastheer van de Adidas gebeurtenis als hij zijn nieuwste Adidas Superstars evenals tentoongesteld kunstenaars gelanceerd uit de hele wereld met hun kijk op de #OriginalSuperstar schoen. Het evenement was super vers als middelbare scholieren kregen een kans om hun eigen paar Superstars te ontwerpen. Ik was vereerd om deze avond te beleven! Elke deelnemer kreeg een kans om hun Superstar concepten opstellen en hebben het overal in de muren van het evenement. We kregen ook een kans om onze tekening Adidas Yeezy Boost 550 Bestellen daadwerkelijk om te zetten in een echte schoen als u de mogelijkheid om uw eigen schoenen bestellen via Adidas had. Pusha T was de speciale gast en speelde al zijn hits van Clipse kijken naar My Name Is My Name. Dank u Adidas, werd aangestoken !!
 
Top